dimarts, 16 de juny del 2009

37 ena Setmana




La major part dels nadons mesuraran uns 50 centímetres de llarg, amb un pes d'entre 2,7 i 3 kg. No va a augmentar molt més de pes, ja però aquestes últimes setmanes segueixen sent importants, ja que encara acumula 15 grams de greix al dia. Gràcies a ella el seu cos regularà millor la temperatura, mantenint un nivell adequat de sucre en sang. El cervell també continua creixent, així com el crani en el qual s'allotja. Pot ser que li semble que el nadó està situat més avall que les setmanes anteriors, com si estigués assegut a la seva pelvis. Aquest descens, conegut com 'encaixant', pot passar algunes setmanes abans del naixement. Lo bo d'aquesta nova posició, és que pot ser que senta un alleujament de la pressió sobre els seus pulmons i el diafragma, sent més fàcil respirar.
Aquesta setmana el seu nadó es considera a terme! Però ella no ha deixat de créixer. Continua desenvolupant greix a una velocitat de 12 grams per dia. En general, els mascles pesen més que les nenes en néixer. El seu nadó ha desenvolupat suficient coordinació per poder asir alguna cosa amb els dits. Si es mostra una llum brillant, el seu nadó pot girar-se cap a ella en el seu úter.

Per favor quina fotografía mes nyona!. A qui li s’ha ocurrit?.

2 comentaris:

  1. Hoy sí que me he dado cuenta de dos cosas:
    1ªque son "mis niñas" y
    2ªque es el número 37
    Mireia bonita espero que no tengas alergia al polen,ya ves que a tus papas les ha entrado la vena artistica y te han rodeado de flores.A esperar lo que se les ocurre para la próxima semana!!!Yo sugiero hacer el número 38 con bombones y luego nos los comemos entre todos,vale??Ah y las flores son del huerto.Besitos guapas.

    ResponElimina
  2. qué foto más bonitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

    ResponElimina