dimarts, 17 de març del 2009

24 ena Setmana




No pare de creixer¡.
Des de la setmana pasada he augmentat uns 115 grams i tinc una llargaría de més de 30 centimetres. Es a dir com una panotxa de blat de moro.
Ja tots els organs estan format si bé els pulmons no estan del tot perfeccionats, així com el Cervell i els ulls.
Aquestos ultims estan encara tancats pero ja tenen totes les seues parts formades incluint la retina, que anirá perfeccionant-se poc a poc. El Iris no té pigmentació, poc a poc va anirà coloretjant-se. Començarà pel Blau clar (en el cas dels caucàsics) , i no és definirà el color fins a algunes setmanes després de naixer.
Però poc a poc és posible que detecte cada cop més tipus de sorolls.
La pell es encara tan fina que permet vore els vasos i ossos que te baix d’ella.

Una cosa es que siga calva i no em puga tallar les ungles, però “lo de albina” no me ho esperava i damunt ara senc totes les queixes del pesat del pelut.

4 comentaris:

  1. 115 gramos en una semana y 30 cm de largo! a este paso voy a necesitar en lugar de una cuna sidecar una barriga sidecar para que quepas, pero mientras la que engordes seas tu y la barriga...la semana que viene la ecografía confirmará estos números.

    ResponElimina
  2. fa temps que no senc a la Iaia Flor, no sé per a on pararaà

    ResponElimina
  3. Grazie per avere sostenuto il mio blog. Baci

    ResponElimina
  4. Hola.Estoy en Barcelona con tu primo Hugo,tus tios Carlos,Nuria y Elia y con la tia yaya Ana y el tio yayo Tomás.Me han dado regalos para tí y tu mamá y Michel te ha comprado una cosa muy bonita y con la que estarás muy guapa y la ha elegido él solo.Ya veo que estás muy grande y seguro que muy guapa también.Besitos a todos.

    ResponElimina