dimecres, 6 de maig del 2009

Setmana 31



El tamany del nadó així com el pes s'aproxima a quatre taronges.
En aquest moment, el seu nadó està orinant diverses tasses d'orina per dia en el líquid amniòtic. També està empassant líquid amniòtic, que es regenera completament diverses vegades per dia. L'excés de líquid en el sac amniòtic (conegut com "polihidramnios") sol indicar que el nadó no està empassant normalment o que existeix una obstrucció gastrointestinal. Quan hi ha menys líquid amniòtic del normal al sac (oligohidramnios) sol indicar que el nadó no està orinant amb normalitat, possiblement a causa d'un problema en els ronyons o les vies urinàries. El seu metge mesurarà el nivell de líquid amniòtic com a part d'una ecografia de rutina.

Però, però que esteu dient que estic fent pipi i a la volta me'l estic tragant ¡. I que pasa amb la CACA?. Papa dis-li a la mama que s'ha de tragar un orinal , això no pot ser.

3 comentaris:

  1. Mireia: Cariñito preciosa.-No te marees con las descripciones que te estan adjudicando.-Esta semana lo de las 4 naranjas es de risa.Que no saben que vas a ser de una familia de naranjeros y habria q ver de q clase de naranjas.-chiquitinas como las clementinas o enormes como algunas Navelinas.Si dijeran tan bonita como el azahar seria lo justo.Tu misma lo comprobaras muy pronto.mjose

    ResponElimina
  2. Qué hermosa fotografía. Pronto tendrás a tu nena en brazos.

    ResponElimina
  3. Este viernes volvemos a ir los papas a verte, espero que estés gordita y sanota como las naranjas del huerto que ya las pruebas porque la mamá hace zumo todos los días para que estemos estupendas. Muchos besitos guapísima!

    ResponElimina