dimecres, 18 de febrer de 2009

20 ema Setmana


La sustancia cremosa anomenada “vérnix caseosa”, ja cobreix totalment la pell del bebé per a protegir la seua plel del líquid amniòtic.
Ja tinc una llargaria de 16 centimetres i pese 312 grams , ull tindré que controlar-me un poquet.
El cerbell ha desenrrotllat els centres nerviosos dedicats als sentits i começa a donar-se conter del seu entorn.
Comence ja estar un poc aborrida, i el liquid este no m’acaba d’agradar. Si almenys cuinara mon pare !. Pero tindré que esperar un poquet.
A més a més em dona HIPO, i a vore que m’asusta per ací.

10 comentaris:

  1. Hola cariño! Cómo que no te gusta el líquido ese! Si la mamá come de todo (incluido chocolate) para que te guste y crezcas sana y guapísima! De todas formas hoy probaremos la comida del papá, me ha dicho que va a hacer macarrones, espero que se acuerde de que el picante no nos sienta muy bien y no ponga. Todavía eres muy pequeñita así que tu no te controles y come todo lo que quieras que aún tienes que crecer mucho hasta que nos veamos.
    Un besito!

    ResponElimina
  2. Ai que bons estaven els macarrons, quina gràcia per acuinar te el meu pare

    ResponElimina
  3. M'agradaria probar el "flan de cafe" de la tieta Maria Jose. Ai que bó.

    ResponElimina
  4. Com els macarrons del tio enric, no se jo si el papa els farà tan bons ... encara que fins que no vingues dins la mare a vore a 'negret' i probes l'arroset a la marinera que fan aquí a Xàbia, encara no hauras arribat al zènit de l'arros.

    Com bona valenciana, estic segur que l'arrós serà el que més t'agrade, Mireia.

    Au, un bes7 d'enric i maite

    ResponElimina
  5. Hola, soc 'negret', i vull vore més fotos del meu amiguet 'mil', i deixe altre gatet que apareix a algunes 'afotos'....... miauuuu

    Ah, i mon pare humà, també sap guisar. Encara que no sap fer el browli de xocolata, però ja tenim a casa, una màquina de fer pà i pastissos. A vore quan l'estrena.

    el gat 'negret'

    ResponElimina
  6. Hola Mireia , quina raó tens, els macarrons estaven molts bons, ja vorem el arroset de la marina com esta. Espere que el tiet Enric ens fasa ell una paelleta marinera.

    ResponElimina
  7. Hola negret, jo per aci m'olore alguna cosa .
    "Aqui hay gato encerrado" i jo no soc.

    ResponElimina
  8. Hola Mireia, hola bixo (mil).
    Quina raó tens , el teu pare cuina molt bé , el que no se com ho ha après.

    ResponElimina
  9. Ese arrocito de Xàbia habrá que probarlo...a Mireia me parece que le va a gustar y dice que en Nochevieja comió muy bien!

    ResponElimina
  10. Ja he vist que la xiquita te nom. El diumenge ens veiem.

    ResponElimina