dimecres, 11 de març del 2009

23 ena Setmana. Queden 17 Setmanes




Soc com un "Mango". Encara que no sé que és un mango.Es a dir , més de 500 grams de pes i d’uns 28 centímetres de llargària. Ja pràcticament estic completament formada, sols em queda per desenrrotllar-se els pulmonets, que encara tardaran algunes setmanes a formar-se plenament.
La pell esta arrugada encara, perque fa poques setmanes que ha començat a acumular-se el greix.
La musiqueta m’encanta, sobre tot la que em canta i em posa el Papa. Em pegue tota sola uns "valls sobre tot per la nit. Ara al igual que el "cagarri" del pelut de Mil no m'agraden les falles. I no m'agraden les traques. Crec que no seré molt fallera al igual que mil i el papa.Sobre el cotxe m'agrada moltíssim el "Casual Pet" , deu ser comodíssim, ,és versàtil, Minimalista , i molt pràctic. I de colors vius i també és el que millor es plega de tots

5 comentaris:

  1. Estoy con Mireia,el "Casual Pet" es el mejor y cuando esté incomoda ahí pues.........brasito con la iaia.Besitos cariñet que ya queda menos para cogerte y comerte a besitos.

    ResponElimina
  2. Tranquila cariño, si la iaia te acosa siempre podremos pedir una orden de alejamiento...

    ResponElimina
  3. A ver si la niña pide una orden de acercamiento a su iaia,cosa que no me extrañaría nada pues segura estoy de que le encantara que la coja al brasito y que le haga pedorretas en el cuello y la barriguita.

    ResponElimina
  4. papa y mama de Mireia: id buscando un abogado, porque estoy segura de que la yaya de la criatura se la va a comer a besos...
    Casaul pet??? No sé cual es.... me informais????

    ResponElimina